behandelingen

Toen fouder Hannah Hakze in 1979 begon, had ze een duidelijke missie voor ogen. “Het gaat er niet alleen om wat je voor de huid doet maar ook hoe je dit doet!” Iedere huid kan ten alle tijden verbeterd worden met de juiste methodes en technieken. De producten van logo zijn hoogwaardige producten met actief werkende, intensief huidherstellende ingrediënten, waarbij duurzame resultaten worden beoogd. Meer informatie over logo? Bezoek dan de website www.hannah.nl.

behandelingen

 • Hannah Skin Analyzer
  GRATIS
  Iedere behandeling wordt gestart met het meten van de huid, dit doe ik met de Hannah Skin Analyzer. Ik meet hiermee het vochtgehalte (een vochtarme huid is niet in staat om lipiden te binden, zo is het voor een vochtarme huid niet mogelijk om werkstoffen te binden), het vetgehalte (lipiden bevatten waardevolle stoffen, die de huid nodig heeft om haar goede conditie te onderhouden en om degeneratie tegen te gaan), de pH-waarde (deze geeft de conditie van de natuurlijke zuurmantel weer).
 • Hannah Xpress (60 min) The hour op power!
  € 59,50
  In de 60 minuten durende behandeling, de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal.
  Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach
  gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid. Deze behandeling is inclusief epileren/harsen van de wenkbrauwen/bovenlip.
 • Hannah Klassiek (75 min)
  € 69,50
  In deze 75 min durende behandeling werk in volgens het 5- stappenplan van hannah incl. een klassieke massage. Huidmeting, reinigen, peelen, stimuleren, epileren/harsen (wenkbrauw/bovenlip), onzuiverheden verwijderen, klassieke massage,
  herstellen en beschermen.
 • Hannah Acne (45 min)
  € 55
  Deze 45 min durende behandeling is geschikt voor de onzuivere of acne huid. Huidmeting, reiniging, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, masker, verzorging.
 • Hannah Xperience (90 min) The total package!
  € 89,50
  Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het
  gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!
 • Hannah Intense Treatment (90min) Peel&Boost
  € 99,50
  Deze behandeling wordt ingezet om de huid te boosten als deze al meerdere behandelingen gewend is, de thuisverzorging in gebruik is en we de huid een nieuwe stimulatie willen geven d.m.v. de celdeling te gaan stimuleren. We beginnen met een wetenschappelijk onderbouwde huidmeting, doorlopen het 5-stappensysteem van Hannah maar hierin gaan we de peeling een stukje intensiever maken. Ook in deze behandeling eindigen we met de befaamde Hannah bindweefselmassage! Het resultaat? Een mooi doorbloeding, gezonde glow en een egalere huid.
 • Hannah Bootcamp Your Skin! (45min X 6) Bindweefselmassagekuur
  € 295 ipv € 330
  Tijdens de kuur kom je de eerste 4 behandelingen 2 x per week. Daarna nog tweemaal 1 x per week.
  Na de kuur is het belangrijk om maandelijks te blijven onderhouden, zodat het resultaat niet verloren gaat.
 • Hannah Bindweefselmassage
  € 55
  Hannah Bindweefselmassage (45 min)
 • Hannah Rimpel Reductie Therapie (90min) Move Your Skin!
  € 119,50
  Take your skin to the ''NEXT LEVEL'' door rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken met de Rimpel Reductie Therapie. Spectaculaire resultaten zijn te verwachten in de elasticiteit, volume en het opheffen van blokkades in de te behandelen gebieden. De krachtige massage diep in het weefsel kunnen zelfs, wetenschappelijk bewezen, littekens doen verminderen!

Een afspraak maken?

Blijf op de hoogte van logo

Volg ons op Instagram of Facebook.