RIMPEL REDUCTIE THERAPY

Wat is het?

Het is een mooi vervolg behandeling op onze bindweefselmassage.
Naarmate we ouder worden veranderen onze mimieklijntjes steeds meer in een rimpels. Een rimpel is als het ware een litteken van de tijd. Rimpels en littekens hebben gemeen dat de natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd.
De gepatenteerde Hannah Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel. Na de intensieve grepen sluiten we af met een heerlijk kalmerende strijkmassage om het huidweefsel te voeden.

Wat zijn de resultaten?

Bij rimpels en littekens is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken en rimpel worden hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens en rimpels aanzienlijk minder zichtbaar. 

Een afspraak maken?